Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Els

Els "ludopeques" de la Ludoteca Municipal de Peníscola celebren Carnestoltes

Els "ludopeques" de la Ludoteca Municipal de Peníscola han celebrat avui el Carnaval amb el lema "Sota el Mar"

Així, tant la decoració d'aquest espai com les disfresses dels més petits han girat al voltant d'aquesta temàtica amb colorits vestits confeccionats per ells mateixos juntament amb les monitores del servei municipal. La regidora de l'àrea, María Jesús Albiol, ha visitat els petits ia l'equip de Benestar Social a càrrec de la Ludoteca costat de l'alcalde, Andrés Martínez, que ha aprofitat per comprovar el resultat dels treballs realitzats en aquest espai - com el nou taulell o la instal·lació de nous equipaments - i conèixer de primera mà i "in situ" les millores previstes per a l'actual exercici ja que al llarg d'aquest any l'Ajuntament continuarà amb les obres de millora en aquest recinte, en el qual se substituirà l'actual sòl per un de nou.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.