Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Els escacs obrin la campanya municipal

Els escacs obrin la campanya municipal "12 mesos, 12 esports" a Alcalà-Alcossebre

La Regidoria d'Esports posa en marxa aquesta iniciativa en què cada mes es realitzaran xerrades, tallers i proves dedicades a un esport

La Regidoria d'Esports d'Alcalà-Alcossebre inaugura la campanya "12 mesos, 12 esports" amb la pràctica dels escacs, corresponent al mes de gener. El diumenge 14 de gener es disputarà un torneig, a partir de les 9.30h, al Centre de Jubilats d'Alcossebre, amb participació d'escoles d'escacs de la comarca. El dissabte 27 de gener, a partir de les 16.00h, també al Centre de Jubilats d'Alcossebre, se celebrarà una partida simultània amb diversos jugadors i hi haurà tallers pràctics per iniciar en la pràctica dels escacs, així com millorar la tècnica en cas d’aficionats.

La campanya prosseguirà al febrer amb Esport per a la 3ª edat i, en els següents mesos, amb handbol, bàsquet, senderisme, cursa d'obstacles, triatló, futbol, atletisme, ciclisme, ioga i musculació. Cada esport comptarà amb una prova esportiva o taller per fomentar la pràctica, així com xerrades o masterclass a càrrec d'experts o esportistes professionals de cada modalitat. Des de la Regidoria d'Esports, s'ha concretat ja la presència de Jordan Sospedra, veí de la localitat amb una àmplia trajectòria professional com a jugador de bàsquet i, en l'actualitat, fisioterapeuta del València Bàsquet Club, per realitzar una xerrada enfocada, sobretot, al públic infantil i juvenil per convidar-los a conèixer el bàsquet i practicar-lo. En el cas del bàsquet, les activitats es completaran amb un torneig per categories d'infantil a júnior, amb equips de tota la Comunitat Valenciana. La Unbroken Race Summer Edition, el Triatló d'Alcossebre, la marxa senderista organitzada pel Club Muntanyenc Serra d'Irta o al campus d'estiu del C.F Alcalà són altres dels esdeveniments que es coordinaran amb la campanya.

La regidora d'Esports, Desa Pitarch, ha assenyalat que "la pràctica esportiva és fonamental i compta amb múltiples beneficis i s'ha comprovat que moltes vegades falta conèixer com és un esport per començar a practicar-lo. A través d'aquesta campanya, els veïns d'Alcalà-Alcossebre podran iniciar-se en la pràctica esportiva que preferisquen”.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.