Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
L'Ajuntament de la Jana aprova els pressupostos de 2018, que contemplen una baixada d'impostos

L'Ajuntament de la Jana aprova els pressupostos de 2018, que contemplen una baixada d'impostos

L'Ajuntament de la Jana va aprovar ahir el pressupost que suprimix els impostos de canalons i xorreres i clavegueram, al mateix temps que acabarà amb les més de 350.000€ en factures que es va trobar al començament de legislatura i permetrà fer diferents actuacions per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la Jana

Els 658.650€ del pressupost de l'Ajuntament de la Jana es destinaran en gran part al personal de l'Ajuntament i a les despeses corrents (537.000€), però hi ha una xicoteta part per a  subvencions de diferents associacions del poble (15.600€) i una altra part a xicotetes inversions (59.500€), la resta aniran a pagar amortització de préstecs i interessos. ”La idea de 2018 és millorar els espais del poble més degradats amb xicotetes inversions, com poden ser noves voreres, mobiliari urbà, entrades del poble o noves senyalitzacions, al mateix temps volem continuar amb la promoció turística i agrària del poble amb la senyalització de les rutes ja existents o l'edició de nou material promocional del poble” ha indicat el portaveu de l'equip de govern Àlex Vilanova.

Pel que fa a inversions més importants com són la segona i la tercera fase de la piscina o el passeig del poble fins al cementeri, dependran de les negociacions que l'Ajuntament de la Jana té amb altres administracions, principalment la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana. El portaveu de l'equip de govern, Àlex Vilanova ha manifestat en aquest sentit: "És molt important que les dos administracions s'involucren en el desenvolupament del poble, com ha fet este any la Generalitat amb les obres de la carretera de Sant Mateu i la Diputació amb la primera fase de la piscina, però ara ens cal un compromís extra per poder portar a terme el passeig que unirà el poble amb el cementeri i la segona i tercera fase de la piscina".
 
 
 
 
 
 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.