Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Les obres generen una nova regulació provisional de l'accés al Casc Antic de Peníscola

Les obres generen una nova regulació provisional de l'accés al Casc Antic de Peníscola

La Policia Local de Peníscola regularà, a partir del proper dilluns dia 15 de gener, de forma provisional i amb semàfors mòbils l'accés al Cas Antic a conseqüència de les obres de rehabilitació del paviment empedrat a l'entorn del Bufador

 Coincidint la zona en obres amb l'accés habitual a la ciutadella, pel Portal de Sant Pere; la Policia Local habilita accés i sortida pel Portal Fosch. Les obres s'estendran al llarg de tres setmanes a partir de dilluns que, quedant obert al pas l'accés habitual els dies de la celebració de Sant Antoni Abat, dates en què les cavalleries pugen a la benedicció d'animals a la parròquia. "Hem fet coincidir la finalització dels treballs de l'alçat de l'actual paviment amb aquestes dates, per garantir que es pugui desenvolupar amb normalitat la benedicció d'animals, després del cap de setmana, es duran a terme els treballs de reposició del paviment" ha explicat el regidor d'Urbanisme, Romualdo Forner. Els semàfors provisionals ja es poden veure a la zona del Portal Fosch, ja que la Brigada Municipal, així com la Policia Local han programat la seva instal·lació al llarg del dia d'avui; començaran a funcionar dilluns que ve, simultàniament al tall del vial d'accés pel Portal de Sant Pere.
Traductor de Google per a empreses:Translator ToolkitTraductor de llocs web

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.