Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Peníscola signa un conveni de col·laboració amb la Residència concertada de la Tercera Edat

Peníscola signa un conveni de col·laboració amb la Residència concertada de la Tercera Edat

Els ajuts previstos per als usuaris cobriran estades de majors de 65 anys que hagin sol·licitat les ajudes vinculades a la Llei de Dependència i compleixin els requisits sanitaris i de renda exigits en les bases reguladores del conveni

La regidoria de Benestar Social posa a disposició dels usuaris un paquet d'ajudes per a sufragar estades de persones majors dependents en la residència geriàtrica concertada, Benet XIII, autoritzada per la Generalitat Valenciana en la localitat.
Aquestes subvencions estan destinades per a estades de més de 65 anys que compleixen amb els requisits mèdics i de renda exigits en les bases aprovades per les quals es regula el conveni subscrit i que atenen els criteris que estableix la Generalitat Valenciana en matèria de dependència.
Aquesta és la setena anualitat en la qual el departament de Benestar Social concedeix aquest tipus d'ajuts, amb un total de 36.000 € consignats a disposició de les famílies que, complint requisits, necessiten aquestes ajudes, "iniciativa que es va implantar en plena època de crisi i que estem mantenint contribuint al benestar i la millor atenció de la gent gran quan més ho necessiten "ha valorat l'alcalde, Andrés Martínez, que ha rubricat l'acord.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.