Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
El PSPV Peníscola afirma que el dragatge del port és una mostra més del compromís del President Puig

El PSPV Peníscola afirma que el dragatge del port és una mostra més del compromís del President Puig

Es tracta d'uns treballs que no es feien des de 2012 i que estaven previstos per a l'estiu passat, encara que es van posposar a petició de l'alcalde i de la confraria de pescadors perquè no hi haguera interferències durant la temporada turística

La portaveu municipal del PSPV-PSOE a Peníscola, Isabel Esbrí, ha mostrat la seua satisfacció pel fet que en la jornada d'ahir la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Ordenació del Territori iniciara els treballs del dragatge en la bocana del port.

Unes operacions que al principi estaven programades per al passat mes de juny però que van ser posposades a petició de l'alcalde i de la confraria de pescadors, perquè no interferiren en el normal desenvolupament de la temporada turística.

La Conselleria no ha pogut actuar fins que la Direcció general de Costes del govern central ha emès el pertinent informe d'autorització, que va ser sol·licitat el passat mes de maig.

Esbrí considera que el dragatge de la bocana del port “suposa una molt bona notícia per als pescadors i per a tot el poble” i una mostra més “de l'alt grau de compromís del President Puig i de la consellera Salvador amb Peníscola”.

La portaveu socialista ha recordat que l'últim dragatge es va efectuar en 2012 i que el nou equip de la Generalitat Valenciana encapçalat per Ximo Puig, “quan va tenir coneixement de la necessitat d'aquesta actuació, es va posar a la feina per a dur-ho a terme”.

Aquests treballs, que tindran una durada de mes i mitjà o dos mesos, suposaran una inversió de 395.000 euros. Amb aquesta actuació s'espera obtenir al voltant de 55.000 metres cúbics d'arena que s'aprofitaran per a regenerar les platges

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.