Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
El PP Benicarló demana explicacions a Xaro Miralles en conèixer que Vinaròs serà seu de la EOI

El PP Benicarló demana explicacions a Xaro Miralles en conèixer que Vinaròs serà seu de la EOI

Comunicat de premsa

Des del PP de Benicarló volem manifestar la nostra sorpresa i indignació davant l'anunci que la nova EOI del Baix Maestrat s'ubicarà finalment a Vinaròs

La regidora, Maria Jovaní, ha manifestat al respecte que "tots els benicarlandos esperàvem ser seu oficial i desconeixem quins criteris s'han seguit per prendre aquesta decisió. De fet, instem a la Sra. Miralles a donar les explicacions pertinents, perquè, encara que suposem que estarà al corrent, no l'hem vist en cap roda de premsa anunciant que Benicarló no serà la seu de l'EOI el Maestrat, i que només serà secció de l'EOI de Vinaròs ".

La nostra alcaldessa es vanagloria de les excel·lents relacions que manté amb el president Ximo Puig. Encara sort. Què podríem esperar si no fossin tan bones? Si a més tenim en compte que el President de la Generalitat és del PSPV-PSOE, el conseller d'Educació és de Compromís, i que en el nostre consistori governa PSOE i Compromís, és cridanera aquesta decisió. Un alcalde de Podem pesa més que un del PSPV-PSOE. Sembla gairebé burlesc.
Potser la nostra alcaldessa no dedica massa temps a visitar València i a sol·licitar recursos per a la ciutat que representa. Potser no li disgusti massa que la nova seu sigui a Vinaròs. Potser ...
Suposem que els benicarlandos ens mereixem una explicació. La esperem ".

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.