Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Ampliat el termini de sol·licitud per als professors/res de l'Escola d'Ocupació Et Formem Vinaròs

Ampliat el termini de sol·licitud per als professors/res de l'Escola d'Ocupació Et Formem Vinaròs

Es podrà presentar la documentació fins el 21 de desembre de 2017

L'Ajuntament de Vinaròs ha ampliat el termini de sol·licitud per als llocs de treball de professor o professora de l'Escola d'Ocupació Et formem Vinaròs, que està previst que comence en les pròximes setmanes. D'aquesta manera, les persones interessades que compleixin amb els perfils requerits podran presentar la documentació del 15 al 21 de desembre de 2017 a l'Oficina d'Informació i Atenció al Ciutadà (OIAC).

Concretament les places disponibles són per a tres professors, amb els següents requisits:

1 professor per a l'especialitat d'activitats auxiliars en floristeria, amb un contracte de 3 mesos a jornada completa.

1 professor per a l'especialitat d'activitats auxiliars en floristeria, per al mòdul de serveis bàsics de floristeria i atenció al públic, amb un contracte d'1 mes a jornada completa.

1 professor per a l'especialitat d'activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria, amb un contracte de 4 mesos a jornada completa.

Per a més informació els candidats poden trucar a l'Ajuntament o dirigir-se a l'Agència de Desenvolupament Local (ADL), al carrer Sant Ramon. Aquesta escola d'ocupació, cal recordar, és possible gràcies a una subvenció de 129.686 euros que li ha estat concedida a l'Ajuntament per posar en marxa aquest projecte, que donarà feina i formació a 25 persones: 20 alumnes i 5 professionals.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.