Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Vinaròs participa en les I Jornades Comarcals d’Experiències en Desenvolupament Sostenible

Vinaròs participa en les I Jornades Comarcals d’Experiències en Desenvolupament Sostenible

En aquest esdeveniment, organitzat per l’Agència Valenciana del Turisme,  es va parlar, entre altres qüestions, sobre el nou Pla Estratègic i de Màrqueting local

L’Ajuntament de Vinaròs i el seu tècnic municipal var participar aquest 13 de desembre en les I Jornades Comarcals d’Experiències en Desenvolupament Turístic Sostenible, organitzades per l’Agència Valenciana del Turisme a la sala de conferències del MUCBE de Benicarló.

La jornada va estar inaugurada Per Xaro Miralles, Alcaldessa de Benicarló; Andrés Martínez, Alcalde de Peñíscola i Diputat Provincial de Turisme; i Josep Gisbert, Director d’Estratègia Territorial de l’Agència Valenciana del Turisme. Tots ells van destacar la importància d’incorporar la sostenibilitat com eix troncal als models de gestió i planificació de l’activitat turística, tant pública com privada.

En aquest sentit, Gabriel Quesada, tècnic de turisme de l’Ajuntament de Vinaròs, ha participat en una de les taules rodones de la jornada amb una ponència sobre el Pla Estratègic i de Màrqueting que ha de regir la gestió turística del municipi durant els pròxims anys.

En la mateixa taula rodona, han participat Jordi López, redactor del Pla Estratègic de Benicarló, i Kevin Salvador, redactor del Pla de Vinaròs, qui ha destacat la importància dels models estratègics de governança col·laborativa en els que tots dos municipis estan treballant (EDUSI i Destinacions Turístiques Intel·ligents). Tots dos municipis, per tant, estan abocats a treballar conjuntament i enfortir els seus llaços per tal d’impulsar l’activitat turística, ha conclòs.

 La jornada també ha comptat amb reconeguts ponents dins l’àmbit del turisme com:

 

- Sergio Bellentani, Agència Valenciana del Turisme

- Javier Herraiz, Agència Valenciana del Turisme

- Amparo Martínez, Pla de Competitivitat Turística Vall d’Albaida

- Mayte Subirats, Pla de Competitivitat Turística de l’Alt Palancia

- José Antonio Franco, GlobalDIT

- Pau Pitarch, PAX Advising

 Finalment, després d’una taula final de debat i de la lectura de conclusions de la jornada, l’acte ha estat clausurat per Rosana Marzà i Domènec Fontanet, regidors de turisme de Benicarló i Vinaròs, respectivament. Tots dos han destacat la importància que jornades d’aquest tipus puguen celebrar-se al nostre territori, manifestant el seu desig de continuar col·laborant junts amb l’agència Valenciana del Turisme i obrint  la porta a la realització a la comarca de noves jornades com aquesta en un futur no molt llunyà.

  

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.