Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express

Peníscola acollirà el final d'etapa de la primera jornada de la Volta a la Comunitat Valenciana

Peníscola tornarà a ser el pròxim mes de gener escenari d'una gran prova esportiva, concretament el dia 31, acollint l'arribada de la Volta 

Aquesta competició ciclista comptarà amb cinc etapes, la primera de les quals arrenca a Orpesa i arribarà a meta en l'Av Papa Lluna de Peníscola, que discorre pararela al mar i ofereix una espectacular panoràmica sobre la Ciutat Antiga.
En aquest punt, segons el mateix director de la prova ciclista, Àngel Casero, "preveiem que es disputi l'únic esprint massiu de tota la competició, la qual cosa sumarà espectacularitat a l'arribada dels ciclistes a meta".
La Volta, el traçat discorrerà en aquesta primera etapa pel nord de la província de Castelló, gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament i de la Diputació Provincial, comptarà amb la participació de 25 equips, 12 dels quals estan al World Tour, i més de 170 corredors.

En suma, l'organització preveu desplaçar entre competidors, acompanyants i logística, al voltant de 1000 persones a la Ciutat a la Mar a finals del mes de gener, "una oportunitat excepcional de dinamitzar el sector turístic en temporada hivernal, així com de projectar novament la nostra ciutat com a escenari esportiu de proves de primer ordre ", ha valorat el mateix alcalde, Andrés Martínez, durant la presentació de l'etapa en la localitat, a la qual també han assistit la regidora de l'àrea d'Esports, Raquel París, i el Director per Castelló i el Nord de València del Banc Sabadell, Cristóbal Peña, patrocinador de la prova.
La 69 edició de La Volta s'emetrà íntegrament per Eurosport per 59 països i espera superar les xifres de l'anterior edició, que va sumar més 15 milions d'espectadors, "dades que ens asseguren la promoció de la destinació turística, que ve de la mà d'aquesta prova esportiva ", ha conclòs el primer edil.
La prova ciclista es desenvoluparà entre els dies 31 de gener i 4 de febrer a la Comunitat Valenciana.

 

 

 

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.