Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Vinaròs inicia en desembre el procés participatiu del Pla Estratègic de Ciutat

Vinaròs inicia en desembre el procés participatiu del Pla Estratègic de Ciutat

L'Ajuntament convida a la ciutadania a assistir el 20 de desembre, a les 19:30 hores a la Biblioteca Municipal, a aquest acte inicial

El proper dimecres 20 de desembre, a les 19:30 hores al Saló d'Actes de la Biblioteca Municipal, es durà a terme una trobada, oberta a tota la ciutadania, que suposa el començament del procés participatiu del Pla Estratègic de Ciutat.

"Des del consistori creiem necessari instar a una reflexió ciutadana sobre el futur i l'estratègia del nostre municipi. Per això, volem crear un espai per a considerar detingudament el model de ciutat en el qual, a llarg termini, ens agradaria viure i deixar en herència a les generacions futures ", ha explicat l'alcalde Enric Pla.

Durant aquesta cita, que es porta a terme en el marc de l'elaboració de l'esmentat Pla Estratègic, es buscarà aclarir la visió de la ciutat que tots els ciutadans i ciutadanes desitgen. "Tenint en compte la importància per a la ciutat i per al nostre territori que té aquest Pla, creiem que és necessària la col·laboració ciutadana i fer partícip a la població d'aquest procés", indica el regidor de Govern Obert, Hugo Romero, qui ha animat a tots a assistir a aquest esdeveniment.

Per la seua banda, el regidor d'Ordenació del Territori, Jan Valls, ha destacat que aquest Pla "permetrà dissenyar totes aquelles estratègies que permetran aconseguir un model de ciutat basat en la sostenibilitat i el desenvolupament econòmic i social que tots desitgem".

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.