Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express

Resino participa com a jurat en la Semifinal del Concurs Cuiner de l'Any

El primer lloc ha estat molt merescut per Asier Alcaide del restaurant Laia de Guipúscoa

El Segon classificat amb passe a la final ha segut atorgat a Daniel García de Restaurant Aboiz de Biscaia

El castellonenc Raúl Resino, amb restaurant a Benicarló, ha participat com a membre del jurat, en la tercera semifinal del Concurs Cuiner de l'Any celebrada a la sala vip, de l'estadi Sam Mames de rolls royce dels concursos per a professionals. El prestigiós jurat estava compost per: Jordi Cruz 3 estrelles Michelin, Oscar Calleja 2 estrelles Michelin, Álvaro Garrido 1 estrella Michelin, Sergio Bastard de Top Xef, José Carlos Capel va criticar gastronòmic i creador de Madrid Fusió, Julia Pérez periodista i crítica gastronòmica, i Raúl Resino guanyador de la final nacional d'aquest concurs en 2016 i 1 estrella Michelin

Els dos primers d'aquesta semifinal, seran a la gran final que se celebrarà a Alimentaria 2018.

El primer lloc ha estat molt merescut per Asier Alcaide del restaurant Laia de Guipúscoa

El Segon classificat amb passe a la final ha segut atorgat a Daniel García de Restaurant Aboiz de Biscaia

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.