Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Peníscola prepara el seu Campus de futbol solidari a benefici de Polseres Candela

Peníscola prepara el seu Campus de futbol solidari a benefici de Polseres Candela

Els interessats poden inscriure al pavelló poliesportiu o el mateix dia d'inici del Campus; col·laborant amb la inscripció de 5 euros, col·laboraran amb Polseres Candela i la Fundació de l'Hospital Sant Joan de Déu, per a la investigació del càncer infantil

La Penya Barcelonista Ciutat de Peníscola, en col·laboració amb la regidoria d'Esports de l'Ajuntament, ultimen els preparatius per a la celebració del Campus de futbol solidari que tindrà lloc al Campu Benet XIII, els propers dies 26,27,28 i 29 de desembre. Els interessats poden inscriure al pavelló poliesportiu o el mateix dia d'inici del Campus; col·laborant amb la inscripció de 5 euros, col·laboraran amb Polseres Candela i la Fundació de l'Hospital Sant Joan de Déu, per a la investigació del càncer infantil. "Tradicionalment aquest campus ha destinat els seus ingressos a entitats socials o programes de Creu Roja, també en la recollida de regals perquè cap nen es quedés sense joguina per Nadal; objectiu solidari que honora a tots els monitors i entrenadors, així com al centenar de nens i nenes que cada any participen d'aquesta activitat esportiva "ha recordat l'alcalde, Andrés Martínez, felicitant la Penya per repetir any rere any aquesta iniciativa. 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.