Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express

Peníscola prepara el pont de la Constitució amb esperit nadalenc

Des de demà i fins al diumenge l'entrada a la ciutat antiga, al costat del mar, albergarà un mercat nadalenc inspirat en la tradició nòrdica

El destí preveu una ocupació del 60% del total de places en oferta per a aquests dies festius

Com ja és habitual en aquestes dates, Peníscola proposa als seus veïns i visitants una bona oportunitat per realitzar les seves compres nadalenques en un entorn singular i amb bons preus.
Els comerços locals es converteixen a partir de demà i fins al cap de setmana un mercat al més pur estil germànic, amb casetes de fusta i ambientaciónl, els visitants podran conèixer l'oferta comercial de la ciutat fent una passejada entre garlandes, flors de Pasqua i gorres de Pare Noel i fer així les compres per als pròxims dies, en un entorn singular, als peus de la ciutat antiga des del seu accés per mar.

La regidoria ha donat a conèixer la programació de l'animació per al Mercat de Nadal que no només compta amb les casetes de venda, sinó també amb activitats per als més petits.

El Mercat Nadalenc arrenca el dimecres, "i durarà 5 intensos dies en què el nostre comerços podran oferir els seus millors productes a bons preus a tots els visitants en vespra de festes" ha valorat l'edil de l'àrea al consistori, Rafael Suescun, que ha destacat les bones previsions meteorològiques per als pròxims dies a la ciutat "i l'ocupació que a hores d'ara ja s'espera que superi el 60%" del total de places a disposició en els hotels oberts que sumen al voltant del 20% del total.
Aquesta és la primera de les iniciatives que la regidoria de Comerç a l'Ajuntament té previst posar en marxa al llarg d'aquest últim mes de l'any, a la qual se sumarà el Mercat Medieval que coincidirà amb el cap d'any a la Ciutat en el Mar.

 

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.