Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Els Nanos de Vinaròs clouen el 2017

Els Nanos de Vinaròs clouen el 2017

Amb el dinar de germanor celebrat el passat diumenge 5 de novembre a l'ermita, la colla de Nanos i Gegants de Vinaròs donem per finalitzada la temporada 2017. Ha estat molt intensa i hem pogut gaudir de moltes trobades molt diferents

Vam començar l'any participant en la IIIa trobada de la Federació Valenciana a Borriana. Al mes de març ens vam desplaçar amb la família burgesa a la ciutat de Valls per participar en el desé aniversari de la Colla Pessigolla i unes setmanes després, amb els gegants vells i els nans burgesos vam anar a la ciutat comtal per gaudir amb els gegants del Pi de les seues festes de Sant Josep Oriol.
També, hem estat presents a Nules, Almassora, Tivissa, Benicarló, Passeig Torroja (Tarragona) juntament amb més de 60 gegants per donar la benvinguda a dos gegants nous, Ramsés II i Nefertaris, l'Hospitalet de l'Infant amb la seua 30a trobada de gegants, a les Borges Blanques on ens vam reunir amb més de 80 gegants, Benicàssim, Torrejón de Ardoz on vam passar un cap de setmana cultural, festiu i de germanor esplèndid i finalment, vam acabar les sortides fora de Vinaròs, a l'Alcora.

Els nostres joglars també han participat fora de Vinaròs en l'aplec de la Sènia i en el 25é aniversari de la colla de dolçainers i tabaleters Sanfaina d'Amposta.
I, tot això, sense deixar de sortir, ballar i participar al llarg de l'any en les festes especials de Vinaròs. Aquest any ens vam animar a preparar la Ia trobada únicament de nanos, estem molt satisfets, encantants de l'èxit i treballarem per fer-ne moltes més.

Ara començarem a preparar el calendari per al pròxim any per serguir gaudint de tota la diversitat d'elements culturals que hi ha arreu de les nostres terres i voltants. La cultura cada cop està molt més present i cal cuidar-la, consentir-la i sobretot, gaudir d'ella.

No us ho oblideu que el 31 de desembre encara teniu una data important amb nosaltres, us esperem a la plaça tres reis per rebre a l'Home dels Nassos.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.