Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Nous treballs de millora i manteniment a la rotonda de la Plaça Jovellar de Vinaròs

Nous treballs de millora i manteniment a la rotonda de la Plaça Jovellar de Vinaròs

Es canviarà la gespa per terra empedrat i es cobrirà el "trencadís" amb una resina especial

El regidor d'Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha informat aquest matí dels nous treballs de millora estètica i de manteniment que han començat avui mateix a la rotonda de la Plaça Jovellar

"Després de conversar amb Juanjo Gilabert, el responsable en matèria d’obra de la Brigada Municipal, vam decidir dur a terme una sèrie d'actuacions que milloraran substancialment l'aspecte de la rotonda i d'aquesta font, situada en una de les principals vies d'accés al nucli urbà", ha explicat Alsina.

Un dels principals treballs a realitzar serà la substitució de la gespa que envolta la font per sòl empedrat, “ja que a causa de la humitat aquesta zona es mantenia sempre entollada. Part d'aquest material ja estava disponible al magatzem municipal, per la qual cosa suposarà una inversió mínima per al municipi”, ha afegit Alsina.

D'altra banda, aprofitant que s'ha hagut de buidar la font, es repintarà tot el sistema hidràulic i es sanejarà la instal·lació, per mantenir-la en òptimes condicions. Finalment es repintarà el "trencadís" ceràmic de la font amb una resina especial perquè pugue lluir més brillant. Està previst que aquests treballs tinguen una duració de tres setmanes, temps en què s'intentarà que les molèsties per als veïns i veïnes siguen les menors possibles.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.