Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Joan Roig Castell encapçalarà la llista d’ERC d’Alcanar a les eleccions municipals de 2019

Joan Roig Castell encapçalarà la llista d’ERC d’Alcanar a les eleccions municipals de 2019

El passat divendres, 10 de novembre, Joan Roig, regidor d'ERC d'Alcanar, va ser escollit candidat per encapçalar la llista electoral a les pròximes eleccions municipals. En una assemblea on hi van participar amics, simpatitzants i militants, es va elegir per unanimitat la seua candidatura, que va ser la única que es va presentar. Roig va agrair el suport de tots els companys i companyes i va oferir "el seu compromís, esforç i treball per seguir millorant Alcanar".

El nou candidat va centrar el seu discurs en el reconeixement a Alfons Montserrat, cap de llista des de l'any 1999 i Alcalde d'Alcanar des del 2006: "ha exercit un lideratge exemplar, basat en la meritocràcia, l'honestedat, l'ètica i els valors democràtics i republicans, prioritzant sempre els interessos de tots els ciutadans."

Així mateix, el també tinent d'alcalde, va fer referència al projecte que liderarà, al costat de l'equip de govern actual, per donar continuïtat al programa d'ERC: "sóc totalment conscient del pes i la responsabilitat que comporta ser candidat a encapçalar la llista electoral dels propers comicis municipals, un repte importantíssim que assumeixo amb una enorme il·lusió i amb la voluntat inequívoca de continuar mantenint la confiança dels nostres veïns i veïnes".

Joan Roig, de 34 anys, és regidor a l'Ajuntament d'Alcanar des de l'any 2011, on ha estat al capdavant de regidories com Participació Ciutadana, Salut, Joventut o Gent Gran. Fisioterapeuta de professió i postgraduat en Lideratge i Governança per la UAB, actualment estudia el grau universitari de Ciències Socials a la UOC.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.