Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
El web municipal d'Alcalà-Alcossebre renova la seua imatge

El web municipal d'Alcalà-Alcossebre renova la seua imatge

El web de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre www.alcaladexivert.es presenta una imatge renovada en el que és ja la seva versió definitiva

 El nou web, que es va posar en marxa l'any passat, és molt similar a la versió inicial tot i que, en aquesta ocasió, s'ha canviat el colorit del menú principal i s'ha millorat optant per una seccions més fàcils de consultar i major espai destinat a imatges i grafismes més senzills. El web manté el Menú Principal des del qual s'accedeix les seccions Veïns-Visitants-Seu Electrònica. A través del menú principal, apareixen accessos directes com informació sobre el parc industrial el Campaner, mapa de Municipi Cardioprotegit, Notícies, Agenda, Farmàcies de Guàrdia, Horaris de Bus i Tren, etc. Tota la informació del web apareix en doble versió castellà i valencià, podent-se triar la versió des del menú inicial. El web pot visualitzar i consultar perfectament a través dels dispositius mòbils ja que compta amb un format específic especialment configurat per a això.

La renovació i millora del web no ha suposat cap despesa econòmica per a l'Ajuntament ja que s'ha inclòs en els plans d'optimització de recursos municipals en noves tecnologies, a través del SEPAM de la Diputació Provincial de Castelló. La gestió de continguts tampoc suposa cap inversió extra per a l'Ajuntament ja que són treballadors municipals els que s'encarreguen.

"Sabem que avui en dia és fonamental comptar amb les noves tecnologies per transmetre de la manera més fàcil i eficient informacions d'utilitat per als nostres veïns. Podem dir que la nostra web municipal és de les més avançades i modernes de la província, gràcies als programes de millora que es posen en marxa des de la Diputació Provincial ", ha assenyalat l'alcalde Francisco Juan.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.