Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
La regidoria de Comerç llança la campanya

La regidoria de Comerç llança la campanya "Comprar a Vinaròs té premi"

Es sortejaran 10 xecs de 100 euros cadascun entre aquelles persones que compren en els establiments adherits a la campanya

Des de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Vinaròs s'ha presentat avui la nova campanya "Comprar a Vinaròs té premi", la qual està dirigida als comerços locals de proximitat i de menys de 300 metres quadrats de superfície.

"Entre els clients que, entre el 17 de novembre i el 10 de desembre, compren en els establiments adherits a aquesta campanya, es sortejaran 10 xecs de 100 euros cadascun", ha assenyalat el regidor de Comerç i Foment de l'Activitat Econòmica, Domènec Fontanet .

Per poder formar part de la mateixa, els comerciants interessats tan sols han de dirigir-se a la Regidoria de Comerç i omplir el formulari de participació per rebre el material promocional de la campanya: un cartell i butlletes per lliurar a cada comprador, qui ha de dipositar la seua participació en una bústia.

Fontanet ha animat empresaris i als clients a participar d'aquesta iniciativa, "que busca fomentar les compres en els comerços locals, fidelitzar els clients, evitar la fugida d'ingressos cap a altres localitats i promocionar en definitiva els petits establiments de la localitat".

Un cop finalitze aquesta campanya, el 13 de desembre, es durà a terme a l'Ajuntament el sorteig i es comunicarà el nom dels 10 afortunats que rebran un xec de 100 euros cadascun.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.