Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Benicarló augmenta en un 22% la partida de subvencions per a entitats socials

Benicarló augmenta en un 22% la partida de subvencions per a entitats socials

L'àrea de Benestar Social convoca un any més les ajudes destinades a subvencionar projectes i activitats d'associacions i entitats

La partida puja de 41.000 a 50.000 euros respecte l'any anterior

Les associacions i entitats socials sense ànim de lucre de Benicarló poden presentar fins al proper 30 d'octubre les sol·licituds de les subvencions destinades al foment de projectes i activitats. L'àrea de Benestar Social ha convocat un any més les ajudes destinades a subvencionar el foment dels projectes i les activitats que realitzen les associacions i entitats socials sense ànim de lucre. En concret, respecte a l'any anterior, la partida augmenta de 41.000 a 50.000 euros, fet que suposa un increment d'un 21,95%.

L'edil de Benestar Social, Marta Escudero, ha declarat que «les subvencions a les entitats socials és un dels pilars bàsics dins de les actuacions de la Regidoria encaminades a garantir el benestar de la ciutadania». A més, Escudero s'ha mostrat satisfeta amb l'augment de la partida i ha afegit que "amb aquest increment volem donar l'impuls i el suport econòmic a la tasca imprescindible que fan les entitats socials de Benicarló, que contribueixen dia a dia a millorar la vida de la societat ». l'objectiu d'aquestes subvencions és fomentar i incrementar les actuacions de totes aquelles associacions i entitats que desenvolupen projectes dins de l'àmbit social i que ajuden a cobrir o complementar necessitats no ateses per les prestacions ofertes per les administracions públiques.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.