Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
El nou SEAFI d'Alcossebre centralitzarà l'atenció social municipal

El nou SEAFI d'Alcossebre centralitzarà l'atenció social municipal

El condicionament de la sala d'exposicions municipal com a nou SEAFI suposarà la centralització de l'atenció dels Serveis Socials a Alcossebre

L'obra, que s'està realitzant per part del Pla d'Ocupació Local, suposarà que es condicionen nous despatxos i sales d'atenció a les persones que sol·liciten l'assistència per part dels Serveis Socials. Després de la retirada del material existent, en aquests dies s'està començant a realitzar l'obra, que s'espera que estiga a punt en unes setmanes.

La regidora de Benestar Social, Desa Pitarch, ha assenyalat que "era molt important comptar amb un espai dedicat als Serveis Socials, a Alcossebre, per tal d'evitar desplaçaments de les persones que havien de realitzar tràmits o sol·licitar informació". Amb l'entrada en funcionament d'aquestes noves dependències, es reestructurarà l'organització dels Serveis Socials municipals, comptant amb un nou auxiliar a Alcossebre i servei de psicòleg, mediador i treballador social a Alcossebre. En el SEAFI d'Alcalà, es manté la presència d'auxiliar, treballador social i psicòleg. Pitarch recordava que "en l'actualitat, estem donant el servei de treballadora social els dimecres i de mediadora els dijous, a les Oficines Municipals. Aquesta nova instal·lació ens permetrà atendre millor als veïns i que els tècnics compten amb millors recursos".

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.