Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Morella acollirà la XII Trobada Tombatossals de la Creu Roja a la Fàbrica Giner

Morella acollirà la XII Trobada Tombatossals de la Creu Roja a la Fàbrica Giner

Durant l’encontre es realitzen activitats i tallers formatius per a voluntaris de la Creu Roja

Els voluntaris realitzaran les activitats a l’alberg Francesc de Vinatea de la Fàbrica Giner de Morella

Morella acull el pròxim dissabte, 14 d’octubre, la XII Trobada de voluntariat Tombatossals. Aquest es realitza a la Fàbrica Giner, a l’alberg Francesc de Vinatea, amb l’acte inaugural a les 10.00 hores. D’aquesta manera, està organitzat per la Direcció provincial de la Creu Roja Joventut de Castelló i té l’objectiu de realitzar diverses activitats i tallers formatius al voltant de l’Estratègia d’Activació Juvenil i l’Estratègia d’infància, Voluntariat i Participació.

La regidora de Benestar Social, Malú Blasco, ha destacat que “aquest encontre mostra, a través de la Creu Roja Joventut, la participació i preocupació que tenen els joves sobre els temes que els afecten”. A més, ha comentat que “els tallers i activitats que realitzen a la Fàbrica Giner tracten sobre temes d’actualitat i educatius que es vinculen directament amb la gent jove com el consum de drogues, la integració, el medi ambient o les enfermetats de transmissió sexual”. D’aquesta manera, Malú ha aprofitat per “agrair a la Creu Roja que hagen pensat en Morella per a realitzar aquesta trobada, així com realitzar-la en un emplaçament com la Fàbrica Giner, on tenen a la seua disposició les diferents sales per a impartir tallers i conferències, així com un paratge immillorable per a realitzar altres activitats a l’aire lliure”.

Cal recordar que al 2011 la VII Trobada de voluntariat Tombatossals es va realitzar a Morella. En aquesta ocasió van participar 50 joves de entre 16 i 30 anys de diferents localitats de la província, els quals van realitzar diferents activitats, tallers i xerrades.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.