Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express

Raúl Resino i els productes de Castelló triomfen a Alemanya

Raúl Resino ha participat com a jurat en el prestigiós esdeveniment KOCH des Jahres (Concurs Cuiner de l'any en Alemanía), com a guanyador de l'última edició a Espanya, i posseïdor d'1 Estrella Michelin

 Com a companys de jurat estaven, els prestigiosos periodistes gastronòmics Julia Perez de Gastroactitud.com, (Directora de Condenast Traveler, i periòdic el Món), Jose Carlos Capel (president de Madrid Fusión, i crític gastronòmic de diari El Pais des de fa 25 anys) , Dieter Müller (primer tres estrelles Michelin d'Alemanya i president del jurat), Sebastian Frank (Dues estrelles Michelin, i cuiner de l'any a Alemanya), Thomas Macyskyn (dues estrelles Michelin), i Juan Carlos Padró (Una estrella Michelin a Tenerife, i premi "Cuiner del futur" per l'Acadèmia nacional de Gastronomia.


Raúl Resino va realitzar una reeixida ponència, amb el nostre receptari tradicional actualitzat a la seva manera, i productes de Castelló com: (caixetes, Gatet de mar, peix aranya, juliolas etc) Desconeguts a Alemanya que van despertar l'atenció de la sala que estava completa, i entre el públic estaven diferents crítics i periodistes gastronòmics de rellevància, d'Alemanya i Àustria.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.