Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Benicarló obre les inscripcions per al Run&Bike;, la segona prova del Circuit de Curses Populars

Benicarló obre les inscripcions per al Run&Bike;, la segona prova del Circuit de Curses Populars

La pròxima prova del Circuit de Curses Populars, la Run&Bike, que combina la carrera a peu i en bicicleta de muntanya, tindrà lloc diumenge 29 d'octubre

 Els corredors sortiran des de l'ermita de Sant Gregori i recorreran alguns dels paratges més singulars i emblemàtics de Benicarló.

El regidor d'Esports, Carlos Flos, acompanyat dels representants del Club Triatló Basiliscus, Víctor Cheto i Julio Sánchez, ha presentat els detalls de la Run&Bike, la segona prova de la quarta edició del Circuit de Curses Populars que ja s'està preparant i que tindrà un recorregut de carrera a peu per muntanya (trail) de 12 kilòmetres i un circuit de bicicleta tot terreny (BTT) de 24 kilòmetres.

La cursa es podrà disputar en tres modalitats: individual carrera a peu, relleus carrera i BTT, o duatló completa (Run&Bike individual). El portaveu del Club Triatló Basiliscus, Julio Sánchez, ha recordat que «la varietat de possibilitats per a disputar la prova fa que estiga a oberta a esportistes de diferents nivells i distinta capacitat d'esforç».

En aquest sentit, aquells corredors que vulguen familiaritzar-se amb el circuit per calibrar les seues possibilitats, podran fer-ho els diumenges previs en els entrenaments que organitza el Club Triatló Basiliscus sobre el mateix terreny en què es disputarà la cursa.

El regidor d'Esports, Carlos Flos, ha declarat que «enguany s'ha reduït la distància del circuit pensant en què la prova siga més ràpida i, a la vegada, accessible». A més, Flos ha volgut agrair «tot el treball que porta a terme el Club Triatló Basiliscus organitzant aquesta prova, a més de la tasca desinteressada i imprescindible dels voluntaris».

Tant el regidor d'esports com els representats del Club Basiliscus han cridat a la participació i han recomanat als participants que formalitzen la inscripció el més prompte possible per tal de facilitar la tasca als organitzadors.

Les inscripcions es poden formalitzar en línia a través de www.hj-crono.es i de manera presencial a Evasión Esport (C/ Germans de les Escoles Cristianes, 41), a la Piscina Municipal i a Decathlon Vinaròs, a més del mateix dia de la cursa.

Tota la informació sobre el reglament de la prova es pot trobar a www.hj-crono.es


Duatló per a categories infantils el dia abans

Aprofitant la disputa de la Run&Bike, dissabte 28 es durà a terme el Duatló Escolar que organitza el Club Basiliscus amb l'objectiu de promocionar aquest esport entre els més joves. Enguany, la prova es disputarà en fase autonòmica en les categories de cadet i d'infantil, a banda de la fase local en les categories d'aleví, benjamí i multiesport.

El circuit, al voltant de l'ermita de Sant Gregori i del Corral del Petiquillo, consta de diferents recorreguts adaptats a les diverses categories. A més, també comptarà amb punts d'avituallament i es disputarà a partir de les 9.30 hores, amb sortida des de l'ermita.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.