Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Vinaròs rep més de 120 propostes durant la primera fase dels Pressupostos Participatius

Vinaròs rep més de 120 propostes durant la primera fase dels Pressupostos Participatius

En la segona fase es durà a terme el primer filtrat de propostes gràcies a la participació ciutadana

La regidoria de Govern Obert, encapçalada per Hugo Romero, informa aquest dimarts que durant la primera fase dels Pressupostos Participatius per 2018 s'han rebut més de 120 propostes d'actuacions, realitzades per particulars i entitats.

"Són propostes que abasten tots els àmbits a nivell municipal i també les diferents zones del municipi. Les propostes guanyadores es repartiran els 200.000 euros que hi ha previstos per a això en aquests pressupostos participatius", ha assenyalat Romero.

El regidor també ha volgut destacar la participació de les associacions, indicant que "el teixit associatiu és el primer pas en la participació pública del municipi i per això ens alegra veure la seua implicació en aquest procés".

Després d'aquesta primera fase, en els propers dies es publicaran al web www.participa.vinaros.es totes les propostes i començarà, el 12 d'octubre, una segona fase en què la ciutadania podrà realitzar un primer filtrat amb les seues votacions.

Per a això, els veïns i veïnes podran participar tant de forma online, a través de l'esmentat web, com presencialment, mitjançant les urnes que hi haurà a la seua disposició tant al Poliesportiu, com a l'Ajuntament o la Biblioteca Municipal.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.