Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express

Benicarló commemora el Nou d'Octubre

La ciutat ha celebrat aquest matí l'acte principal en l'agenda dedicada a la commemoració del Nou d'Octubre

 Amb el passacarrers amb les autoritats encapçalades per l'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i la resta de la corporació municipal, així com les Falleres Majors i la Reina i Dames, l'acte institucional ha transcorregut sense incidents.

Sols amb la constatació, com ja ha succeït altres anys, d'una certa confussió respecte a les dates de conmemoracions de celebracions que marca el calendari, seguida, però, per un mínim de la ciutadania que no han superat la mitja dotzena.

Al passacarrer ha prosseguit la demostració de danses tradicionals i el discurs de l'alcaldessa glossant la data commemorativa. per cloure l'acte més institucional, ha sonat La Muixernaga, magnificament interpretada per la colla de dolçainers de Benicarló, i l'himne regional. 

Com anecdota, el ball pla a la plaça al qual s'han sumat la mateixa Miralles, el Jutge de Pau, Joan Ferré, i diferents regidors de l'equip de govern, que s'han animat a participar d'aquest ball de sabor intrinsecament benicarlando. 

A la plaça parroquial també es desenvolupaven activitats paral·leles amb tallers infantils, a càrrec de Raquel Papers, i altres stands d'associacions, com Afivina. 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.