Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Alcalà-Alcossebre convoca cinc beques per a monitors del Club dels Deures

Alcalà-Alcossebre convoca cinc beques per a monitors del Club dels Deures

Els aspirants han d'estar registrats en el SERVEF i poden presentar les seues sol·licituds els dies 15, 18 i 19 de setembre

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha publicat les bases per a la concessió de cinc beques de formació pràctica en matèria d'educació dins el programa "El Club dels Deures", a través del qual s'imparteixen classes de reforç a les escoles CEIP El Campanar i CEIP la Mola. Els monitors realitzaran tasques de suport en àrees com matemàtiques, llengua, ciències, etc. i prestaran la seva ajuda als alumnes en la confecció de deures i treballs escolars, sempre sota la supervisió del tècnic municipal d'Educació.

Les beques tenen un import de 500 euros bruts mensuals, amb una durada de 8 mesos, en horari de cinc tardes a la setmana, amb un total d'hores lectives de set hores i mitja.

Els interessats a presentar les seves sol·licituds han d'estar registrats en el SERVEF i, com a requisit, han d'estar en possessió del títol de Batxiller o Grau Superior de Formació Professional o Batxillerat, valorant si estan en possessió de llicenciatures, graus o diplomatures, cursos de postgrau o màsters, nota de l'expedient acadèmic, etc. El termini de presentació de sol·licituds serà els dies 15, 18 i 19 de setembre al registre general de l'Ajuntament. En les bases -que poden consultar-se en el tauler d'anuncis de la seu electrònica municipal https://alcaladexivert.sedelectronica.es/info.0 - apareixen els criteris de selecció i avaluació de mèrits.

La regidora d'Educació, Maria Agut, ha assenyalat que "en aquest cas, El Club dels Deures, compleix una doble funció: d'una banda, donem a les famílies una opció per complementar la formació dels seus fills totalment gratuïta i, de l'altra, persones que vulguen dedicar-se a l'ensenyament poden adquirir experiència i rebre una remuneració".

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.