Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express

Peníscola reparteix pastissets i mistela

Peníscola ha repartit aquest matí un total de 1500 pastissets i 50 litres de moscatell durant la celebració del Dia del Turista dins de la programació de les Festes Patronals en honor a la Verge de Ermitana

Com cada any, la Reina i Cort d'Honor dels festejos, al costat de la Comissió de les Festes i part de la
Corporació Municipal, han repartit enfront de la Tourist Info del passeig Nord aquests típics dolços en una jornada ja tradicional dins del calendari del mes de setembre en la qual s'homenatja a tots els turistes que trien el municipi com a destinació de les seves vacances, especialment al setembre, per compartir amb els veïns i veïnes les seves festes grans.

El regidor de Turisme, Rafael Suescun, que ha assistit a l'esdeveniment, ha destacat “la importància de
les nostres Festes d'Interès Turístic Nacional per allargar la temporada turística estival, ja que, Peníscola segueix registrant ocupacions altes en hotels i apartaments fins i tot en l'equador de setembre”.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.