Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Els xiquets i xiquetes de la Jana comencen el curs escolar en una escola renovada

Els xiquets i xiquetes de la Jana comencen el curs escolar en una escola renovada

Durant els mesos d'estiu la Conselleria d'Educació ha fet obres de manteniment a l'escola de la Jana per segon any consecutiu

Este dilluns 11 de setembre ha començat el curs escolar a l'escola pública de la Jana i per segon any consecutiu s'han fet diferents actuacions per millorar les instal·lacions, en aquest cas per evitar les humitats i goteres que hi havia en una aula. “Després de les obres realitzades l'estiu passat, que van consistir en canviar les escales d'accés, la coberta de la porta d'emergència, arreglar la teulada, millorar els aïllaments en finestres per a estalviar en calefacció, pintar l'escola de dalt a baix inclòs el mur exterior i altres xicotetes reparacions, este any s'ha lluït tota l'escola per l'exterior per evitar humitats i goteres i així deixar-ho tot acabat perquè els xiquets i xiquetes de la Jana tinguen una escola en perfectes condicions”, ha explicat Àlex Vilanova, portaveu de l'equip de govern.

“Des de l'equip de govern de l'Ajuntament de la Jana agraïm a la Conselleria l'esforç que ha fet estos dos estius en realitzar totes les reformes que vam demanar, ja que considerem que l'educació pública és un dels pilars fonamentals d'una societat avançada i continuarem treballant en totes les millores que siguen necessàries per a que els xiquets i xiquetes de la Jana tinguen una escola pública de primera, ja que són el futur del nostre poble” ha conclòs Àlex Vilanova.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.