Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
L'Ajuntament de Vinaròs col·labora amb la Cámara de Comercio en la fira d'ocupació GOJOBDAY!

L'Ajuntament de Vinaròs col·labora amb la Cámara de Comercio en la fira d'ocupació GOJOBDAY!

La Fira comptarà amb la participació de Raúl Resino, estrella Michelin

El centre Vinalab acollirà el 21 de setembre la primera jornada d'ocupació per a joves Gojobday!, amb la participació del xef Raúl Resino, Santi Gimeno de Cuatroochenta i l'especialista en inserció sociolaboral Víctor Miralles.

Un complet programa per aprendre de l'experiència de casos d'èxit i d'experts en inserció laboral de joves, amb la possibilitat de fer networking amb empreses. Així han presentat aquest matí Javier Valls, Secretari Adjunt en Funcions de la Cámara de Comercio de Castellón, i Maria Cano, regidora d'Ocupació de l'Ajuntament de Vinaròs, la primera edició de Gojobday!, una jornada d'ocupació per a joves que acollirà el Centre de coneixement Vinalab el dijous 21 de setembre.

Aquesta activitat, ha explicat Cano, ha estat organitzada per la Cámara de Comercio de Castellón i amb la col·laboració de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) de l'Ajuntament de Vinaròs. La jornada, adreçada especialment als joves de Garantia Juvenil, està cofinançada pel Fons Social Europeu, emmarcat dins el Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil 2014-2020 (POEJ).

Entre els participants en el primer Gojobday! de Vinaròs, Valls ha destacat la presència de Raúl Resino, prestigiós xef madrileny amb un restaurant a Benicarló que compta amb una Estrella Michelin. Sota el títol "De rentaplats a Estrella Michelin. La formació com a clau de l'èxit professional", Resino exposarà l'evolució dels seus 24 anys de trajectòria professional, passant de treballar en restaurants modestos a formar part dels equips de Martín Berasategui, Racó de Can Fabes, Celler de Can Roca o el Suzaku de Tòquio.

El panell d'experts de la jornada, que arrencarà a les 9:00 a Vinalab, també comptarà amb la presència de Santi Gimeno, soci director de Cuatroochenta, qui parlarà de la transformació d'un negoci tradicional al comerç en línia, prenent com a exemple gimenopiquer.com, empresa familiar dedicada a la venda de materials de construcció i sanejament. Finalment, Víctor Miralles, treballador social especialista en inserció sociolaboral de joves, oferirà una xerrada motivacional per accedir al mercat laboral.

La jornada conclourà amb una taula rodona-networking que, sota el títol "Què perfils es busquen, capacitats i actituds valorades", posarà en contacte els joves participants amb les empreses: Restaurante Raúl Resino, Olis Cuquello, Agro ITEAF i Dodici Mitjana. Per participar en aquest esdeveniment gratuït és indispensable inscriure prèviament al web www.gojobday.es/inscripcion.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.