Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
El 15 de setembre comencen a Vinaròs les VII Jornades de la Cuina del Ranxo Mariner

El 15 de setembre comencen a Vinaròs les VII Jornades de la Cuina del Ranxo Mariner

Seguint amb el calendari gastronòmic de la localitat, aquest 15 de setembre comencen a Vinaròs les VII Jornades de la Cuina del Ranxo Mariner, que es duran a terme fins al proper 8 d'octubre

El regidor de Turisme i Comerç, Domènec Fontanet, ha explicat que aquesta és una gran oportunitat per poder degustar els plats tradicionals dels pescadors, com el suquet de peix del ranxo, l'arròs a banda o els fideus del suquet. Carlos Albiol, en representació del gremi d'hostalers local, ha animat també a la població a degustar els menús especials que s'oferiran aquesta edició en els sis restaurants de la Associació d’Hosteleria de Vinaròs que participen en aquestes jornades; tots tenen un preu fix de 28 euros. En concret, aquests restaurants són: el restaurant Bergantín, La Isla, Nou Parada, Rafel Lo Cristalero, Hotel Teruel i Vinya D'Alòs. "Tots ells ofereixen en primer lloc un aperitiu típic com és la bicicleta, diversos entrants, un plat principal a escollir, postres, vi i cafè", ha detallat Albiol.

La regidoria de Turisme també ha avançat, aquest mateix dimarts, que aquest 2017 no se celebraran les activitats que s'han dut a terme altres anys per a la celebració del Dia Mundial de la Tapa, al no haver pogut omplir la quota mínima de bars i restaurants participants.
"Malgrat això tenim una àmplia gamma d'activitats gastronòmiques per al gaudi de locals i visitants, especialment aquest mes, en què a més de les jornades del Ranxo Mariner, el 22 de setembre tenim el concurs de Cuina per Amateurs, Mercatxef i el 25 el Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs", ha conclòs el regidor.

A més, el dimecres 20 de setembre a les 18:30 hores, hi ha previst també un nou Tast del Territori al Mercat Municipal, amb showcooking de Vicent Guimerà i presentació dels olis mil·lenaris de la Taula del Sénia.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.