Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express

La regidora d'Educació de Vinaròs dona la benvinguda al nou curs des del Jaume I

Begoña López visita la nova aula per alumne de dos anys del CEIP Jaume I 

Milers de xiquets i xiquetes d'Infantil i Primària s'han incorporat avui a les classes per a començar el nou curs escolar

Aquest 11 de setembre ha començat el nou curs escolar als centres d'educació de la localitat, on milers de xiquets i xiquetes s'han incorporat a les classes amb total normalitat. En total, hi ha 844 alumnes d'infantil matriculats enguany a Vinaròs, dels quals 718 rebran la seua formació en centres públics i 126 en centres concertats; de primària hi ha més de 1.500 alumnes matriculats en els cinc col·legis públics locals.

A més, com a novetat, el municipi participa aquest any en el pla pilot de la Conselleria d'Educació i s'ha habilitat al CEIP Jaume I un aula de P2 per acollir xiquets i xiquetes de dos anys, donant prioritat a la famílies que més ho necessiten. "Estem satisfets amb la resposta que ha tingut aquesta iniciativa. De moment, aquest curs, seran 18 els xiquets i xiquetes que formaran part d'aquesta aula experimental", ha indicat la regidora d'Educació, Begoña López, durant una visita. La directora del centre, Olga Mulet, ha acompanyat a López en aquest recorregut.

Des de l'Ajuntament, ha agregat, "el suport és total i hi ha una bona coordinació entre la regidoria i el centre, que està duent a terme la incorporació d'aquest nou alumnat de dos anys de forma progressiva".

López ha afegit que tant a Infantil com a Primària, les ràtio d'alumnes per classe són les adequades i que segueix funcionant també aquest curs la iniciativa Xarxa Llibres, perquè els escolars disposin de llibres de text gratuïts per a la seua formació.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.