Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express

Èxit de la 761 Fira de Morella malgrat el vent

Es tracta de la fira més antiga del territori valencià que promociona el sector primari de Morella i la comarca dels Ports

L’alcalde de Morella ha comentat que la bassa de la Torre Segura iniciarà les obres dins del 2017

La 761 edició de la Fira de Morella ha sigut un èxit a pesar del vent que l’ha acompanyat durant tot el cap de setmana. D’aquesta manera, expositors i visitants han acudit a la ciutat per tal de participar en la fira més antiga de la Comunitat Valenciana, la qual és un aparador molt important per al sector primari de Morella i la comarca dels Ports. A més, es també un espai on el sector ramader i agrícola, un dels motors econòmics de la zona, reivindica i posa en valor el seu treball.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat “la feina que realitzen les persones del sector primari, les quals constitueixen un dels motors econòmics de la ciutat, la qual cosa s’ha de posar en valor”. L’edil també ha recalcat “la importància dels recursos hídrics de la zona per a aquest sector” i ha comentat que “a més de les basses del Peiró i la Fàbrica Giner que s’han condicionat aquest any, la de la Torre Segura iniciarà les seues obres dins del 2017”. Rhamsés ha volgut “agrair a l’Associació Firal el treball realitzat per que cada edició de la Fira de Morella siga un èxit i puguem mostrar tots els productes i animals d’aquesta zona”.

El cap de setmana ha comptat amb milers de visitants i més de 150 expositors que han participat en aquesta edició de la Fira. Així, el ramat i els productes derivats del sector primari de Morella i comarca han sigut els protagonistes de la Fira.

La Fira de Morella és també un aparador de les oportunitats que ofereix la ciutat. D’aquesta manera, es també molt important per al sector turístic de la zona, ja que milers de visitants s’apropen a Morella per a gaudir i conèixer la Fira. A més, la Fira ha oferit degustacions i exhibicions gastronòmiques durant tot el cap de setmana per tal de promoure els atractius de Morella.

 

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.