Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Benicarló acull el festival ‘Batega! I tu, quin cor gastes?’

Benicarló acull el festival ‘Batega! I tu, quin cor gastes?’

Benicarló acullirà un festival que sota el lema ‘Batega! I tu, quin cor gastes?’ el pròxim dissabte 30 de setembre. es tracta de realitzar una recaptació econòmica per a l'associació Latiendo Juntos, que serà el col·lectiu que rebrà la col·lecta econòmica de la venda d'entrades. Aquesta entitat té el seu àmbit d’actuació a la Comunitat Valenciana i que es dedica a l’ajuda des de diverses vessants a les persones afectades per cardiopaties congènites. El festival stà organitzat per un grup de benicarlandos implicats en fer possible aquesta fita des de diferents vesants artístiques per tal de poder omplir el Pedro Mercader el màxim possible.

Festival Benèfic Batega! I tu, quin cor gastes?
Dia: Dissabte 30 de Setembre.
Lloc: Auditori Pedro Mercader.
Hora: 18h.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.