Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Sabors de l'Alt Maestrat en Ares, Benassal, Catí i Culla

Sabors de l'Alt Maestrat en Ares, Benassal, Catí i Culla

La primera edició d'aquestes jornades gastronòmiques reuneix durant setembre i octubre menús amb els productes de la terra
 
Sabors de l'Alt Maestrat arriba als restaurants d'Ares, Benassal, Catí i Culla. Durant tots els caps de setmana de setembre i octubre, 12 restaurants i bars d'aquestes localitats oferiran una gran varietat de menús entre els 20 i els 28 euros.
 
Els productes del Maestrat seran els protagonistes de la taula. Les millors carns, la tòfona, els formatges, els bolets, els fruits secs, la mel, les aigua de Catí i Benassal, seran només alguns dels arguments gastronòmics que conviden als comensals a degustar la comarca.
 
Les jornades gastronòmiques estan impulsades per la marca turística Alt Maestrat Human Land, una iniciativa que està posant en relleu tot els atractius d'aquestes poblacions de l'interior castellonenc. El Meson El Coll d'Ares; els hotels restaurants La Castellana, Novella, La Piqueta i Roig de Benassal; els bars Borcho, Carbó i Estanc i els restaurants Casa de Banys i El Prigó de Catí així com els restaurants La Carrasca i Els Miners de Culla, presenten una àmplia varietat de suculents menús.
 
Plats tradicionals que es remunten a la cuina dels pastors, l'olla, el corder, l'ametla i l'avellana, els formatges de Catí i Benassal, l'aigua de l'Avellà i la Font d'en Segures, els embotits, el tombet, el brull, els torrons... La varietat és infinita per a una ruta gastronòmica.
 
Els menús es poden consultar en la pàgina de Facebook de l'Alt Maestrat i en la web www.turismodecastellon.com, a més dels webs dels respectius municipis.
 
Des d'Alt Maestrat Human Land s'ha agraït la implicació dels restauradors de la zona que han configurat menús assequibles i atractius.
 
MENÚS DE LES JORNADES: 
 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.