Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express

Alcalà-Alcossebre denuncia atacs sistemàtics contra instal·lacions públiques i mobiliari urbà

En les últimes setmanes, s'han incrementat els actes incívics pel que s'han posat en coneixement de la Guàrdia Civil i la Policia Local realitza un seguiment especial

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha posat en coneixement de la Guàrdia Civil diferents actes vandàlics contra instal·lacions públiques i el mobiliari urbà. El regidor de Serveis, José Ángel Traver, ha denunciat que "en les últimes setmanes, han augmentat de forma alarmant els atacs a parcs infantils, han aparegut pintades i desapareixen elements del mobiliari urbà". Només en els últims quinze dies, han aparegut trencats les tanques i el tobogan del parc infantil La Mola d'Alcossebre, on també s'han realitzant pintades. S'han pintat grafits en el far, diversos murs del passeig Vista Alegre i a la caseta de la Creu Roja i s'han destrossat pilones que limiten l'accés de vehicles. També es sostreuen de forma sistemàtica els dispensadors de bosses de la platja apta per a mascotes.

Per part de l'Ajuntament, ja s'ha procedit a eliminar les pintades i reposar les destrosses en el mobiliari urbà però "realitzem un esforç molt important per tenir els dos nuclis urbans en perfectes condicions i aquests actes incívics dificulten molt la tasca de l'Ajuntament, a més de atemptar directament contra el patrimoni de tots", ha destacat Traver.

Donada la gravetat dels fets, la Policia Local està realitzant un seguiment especial en determinades zones. Alhora, es demana a la població que, en cas d'observar algun acte incívic, el posen en el seu coneixement immediatament.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.