Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express

Millora de tot l'entorn de Sant Vicent

Les Brigades Forestals de la Diputació de Castelló i de la Generalitat, en resposta a la sol·licitud de l'Ajuntament de Sta. Magdalena, estan duent a terme durant aquests dies, la neteja i condicionament de tot l'entorn de l'ermita de Sant Vicent. A més de la poda de tot l'arbrat, estan eliminant tots els restolls, deixant la zona completament condicionada.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, explica que: “sol·licitem l'ajuda de les dues administracions, perquè aquesta zona és molt utilitzada i necessitava una actuació urgent, que evite problemes en el futur”. Bou també ha explicat, que d'altra banda han sol·licitat la neteja i condicionament de diverses senderes del Parc Natural de la Serra d´Irta.

 

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.