Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express

Peníscola multiplica les seues propostes esportives a l'estiu generant més de 3000 pernoctacions

Durant els quatre mesos de la temporada alta, la regidoria d'Esports al costat de les associacions i clubs esportius ha programat 14 activitats i tornejos en els quals participaran al voltant de 2000 esportistes

En el que va d'any la ciutat ha acollit 20 esdeveniments esportius, que suposen un impacte econòmic superior als 200.000€


El binomi turisme i esport segueix generant beneficis en el sector més important per a l'economia del municipi. Amb més d'una vintena d'esdeveniments esportius celebrats en el que va d'any, i vuit cites esportives més previstes fins a la finalització de 2017, la regidoria d'Esports, al costat d'altres administracions i la iniciativa privada, ha confeccionat un calendari que inclou propostes per a diverses disciplines i de diferent abast.
Esdeveniments com el Torneig de Futbol MedCup , el torneig de futbol sala o la vetllada de boxa són algunes de les cites que major nombre de pernoctaciones han generat en la destinació des del mes de juny, que se sumaran a les previstes fins a setembre pel Stage de básquet de pretemporada o el campionat Mundial de Pesca programat per al mes de setembre.
En total s'aconseguiran les 3000 pernoctaciones en els quatre mesos que, sumades a les més de 1500 generades durant els primers mesos de l'any gràcies al Triatló 3TCS o el Campionat Nacional de Pesca, superaran els 200.000€ d'impacte econòmic directe en les empreses d'allotjament del municipi, xifra a la qual cal sumar la despesa per esportista i dia en l'oferta complementària de la destinació.

La programació d'aquestes competicions o exhibicions esportives, "persegueix no només oferir a locals i visitants una proposta variada d'activitats d'oci saludable, sinó també treballar conjuntament amb el sector turístic” ha explicat la regidora d'Esports, Raquel París.

Els escenaris de les diferents proves són diversos, el consistori aposta per la dinamització de les activitats i competicions esportives a l'aire lliure, així com per potenciar l'ús de les infraestructures esportives mes allà de les competicions de lliga que ja alberguen al llarg de l'any.
El Camp de Futbol Benedicto XIII compte ja amb la celebració de diversos esdeveniments al llarg de la temporada, com els Campus Formatius de la Penya Barcelonista i les platges de la localitat acullen diversos esdeveniments esportius de múltiples disciplines com el voley platja, el padel platja, les travessies marítimes o els campionats de pesca a nivell nacional i internacional.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.