Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
L'Ajuntament de Benicarló comunica el tancament de La Caracola per contaminació de curta durada

L'Ajuntament de Benicarló comunica el tancament de La Caracola per contaminació de curta durada


S'han identificat nivells elevats en els paràmetres microbiològics de control en les mostres preses els dies 7 i 9 d'agost a la platja

El consistori benicarlando ha comunicat la hissada de la bandera vermella a la platja del Cargol de mar per contaminació de curta durada. Per tant, i fins a una altra ordre, queda prohibit el bany en aquesta platja. La decisió s'ha pres després de rebre la comunicació emesa per la Direcció general de l'aigua en què s'informa que s'han identificat nivells elevats en els paràmetres microbiològics de control en les mostres preses els dies 7 i 9 d'agost a la platja del Cargol de mar, que superen els límits establerts en el Reial decret 1341/2007 d'11 d'octubre, sobre la gestió de les aigües de bany. Avui mateix s'han pres noves mostres per realitzar una nova analítica, que es tramitarà per via d'urgència perquè es puguin conèixer els resultats demà mateix. Tan aviat com les analítiques ho permeten, la platja tornarà a obrir-se al bany.

L'Ajuntament està posant tots els mitjans al seu abast per determinar les causes de la contaminació i confirma que s'aplicaran les mesures correctores necessàries per evitar futurs episodis contaminants.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.