Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Avancen els tràmits per a l'inici de les obres de millora de la N340 al seu pas per Peníscola

Avancen els tràmits per a l'inici de les obres de millora de la N340 al seu pas per Peníscola

L'alcalde, Andrés Martínez, ha mantingut una reunió avui amb el Cap de la Demaración de Carreteres de l'Estat a la Comunitat Valenciana, Ismael Ferrer; així com amb el Cap de la Unitat de Carreteres de l'Estat a Castelló, Ignacio Suárez, al costat del seu equip tècnic, amb l'objectiu d'avançar en el desenvolupament de les obres de millora en la N340 al seu pas per la localitat.
Després de rebre de part del Ministeri de Foment parteix d'aquest vial, l'Ajuntament ja ha iniciat els tràmits perquè l'empresa Caravanes Benimar, situada a la citada zona industrial contigua, desenvolupi la millora dels accessos. Així, la trobada d'avui, ha servit per concretar la millora de la senyalització i comunicar els tràmits duts a terme per al desenvolupament dels treballs. Des de la Demarcació s'ha confirmat també el canvi de titularitat del tram del vial en el Cadastre.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.