Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Dones d'Alcalà-Alcossebre podran formar-se gratuïtament amb un curs de la Fundació Isonomia

Dones d'Alcalà-Alcossebre podran formar-se gratuïtament amb un curs de la Fundació Isonomia

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre posa a disposició de les dones de la localitat una nova acció formativa, enfocada a millorar la seua formació en el camp de la informàtica

La Fundació Isonomia continuant amb la seva activitat en pro de la igualtat efectiva de dones i homes, ha organitzat una nova edició del curs "Informàtica bàsica per a dones", dirigit a les dones dels municipis de la Xarxa Isonomia, amb coneixements informàtics limitats o que necessiten actualitzar conceptes relacionats amb les Tecnologies de la informació i la Comunicació (TIC) per conèixer nous espais d'informació i participació. Els seus objectius són familiaritzar les dones en l'ús d'algunes eines TIC, i facilitar un espai formatiu i d'oci on les alumnes puguin descobrir les noves possibilitats comunicatives i d'accés a la informació existents a la xarxa.

El curs, de 40 hores de durada, s'impartirà per línia a través d'una aula virtual dissenyada per a aquesta finalitat -es s'intercalarà alguna classe presencial-. Adjunt remeto fullet informatiu en el qual indica el programa, la temporalització, així com l'enllaç per al formulari d'inscripció, també disponible en: http://isonomia.uji.es/curso-informatica-basica-para-mujeres-4/ les places disponibles són de 25 per a cada municipi, de manera que les interessades han de realitzar la matrícula abans del 20 de setembre. El curs és gratuït per als municipis integrats a la Xarxa Isonomia, com és el cas d'Alcalà-Alcossebre.

La regidora de Benestar Social, Desa Pitarch, ha animat "a totes les dones que estiguen interessades a que aprofiten aquest recurs formatiu, totalment gratuït gràcies a l'adhesió de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre a la Xarxa Isonomia".


La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.