Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Alcalà-Alcossebre sol·licita a la Conselleria d'Educació una zona d'ombra per al pati del CEIP La Mola

Alcalà-Alcossebre sol·licita a la Conselleria d'Educació una zona d'ombra per al pati del CEIP La Mola

La regidora d'Educació, Maria Agut, ha traslladat el malestar de la comunitat educativa a la Direcció General de Centres i a la Direcció Territorial d'Educació

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha sol·licitat a la Conselleria d'Educació, mitjançant  escrits a la Direcció General de Centres i a la Direcció Territorial d'Educació, que es construisca una zona d'ombra al pati del CEIP La Mola d'Alcossebre, per tal d'afavorir que els alumnes pugurn realitzar activitats en aquest espai. La regidora Maria Agut ha traslladat així el malestar de la comunitat educativa pel que considera "la manca d'una superfície amb ombra dificulta enormement la celebració d'activitats al pati, tenint en compte les altes temperatures que s'estan registrant a final i principi de curs . Un fet que ha provocat fins i tot que s'haja hagut d'avançar l'hora del festival de fi de curs, per no coincidir amb les hores de major presència solar" i ha mostrat la seva esperança que" la Conselleria atenga aquesta petició i solucione aquest problema".La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.