Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express

Massiva participació en les Festes de la Joventut de Sta. Magdalena

Sta. Magdalena ja està a les portes de les Festes Patronals, però ahir dissabte va viure una gran jornada festiva, organitzada per l'Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet de Sta. Magdalena, que en el seu desè aniversari va programar un bon nombre d'activitats, dirigides a tots els públics per a celebrar les Festes de la Joventut

El programa s'iniciava amb la travessia al pont de l´Agüelo Queixalet, que és el que dóna nom a aquesta entitat. Finalitzada la travessia i acompanyats d'una xaranga, va haver-hi una desfilada pel casc urbà, que finalitzava en la plaça de l'Ajuntament, lloc en el qual es va lliurar una batalla d'aigua i on es van donar el tret de sortida a les Festes de la Joventut.

Paral·lelament, el motoclub de Bar en Bar, organitzava una vesprada de motos, amb carreres de lents i diverses activitats en les quals els moteros van demostrar la seua perícia al volant. La vesprada va estar amenitzada pel grup local Cibyl•la Portman.

D'altra banda, en el poliesportiu es va poder gaudir de la III Vesprada del Pinxo i la cervesa, ambientada amb la música d'una xaranga, a més de tenir lloc el IX Concurs de Cocs Dolços i Salats, en el qual van participar unes 10 persones, resultant guanyadors, d'una banda el postre dolç fet per Aroa, Maura i Laura i en la categoria de salat, l'elaborat per Edurne i Eneko.

A la nit, unes 300 persones van participar en el sopar de Pa i Porta i posteriorment el plat estrella de les Festes de la Joventut, va ser l'actuació de la Banda del Coche Rojo.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.