Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express

Comencen les X Jornades de la Cuina del Llagostí a Vinaròs

Visitants i turistes podran participar d'aquestes jornades durant els mesos de juliol i agost, degustant els menús especials que ofereixen els restaurants o anant a les diverses visites guiades que hi ha programades


Entre el 14 de juliol i el 31 d'agost Vinaròs tornarà a celebrar, un any més, una de les cites més importants del seu calendari gastronòmic: les Jornades de la Cuina del Llagostí, que enguany arriben al seu desè aniversari

Durant la seua presentació oficial, el regidor de Turisme i Comerç, Domènec Fontanet, ha agraït la implicació dels set restaurants de la localitat que oferiran menús especials amb el llagostí de Vinaròs com a protagonista.

L'ampli ventall de possibilitats inclou des de propostes més innovadores, com les piruletes de llagostí arrebossades amb cornflakes, a altres més tradicionals de la nostra cuina, com l'arròs caldós amb llagostins. El preu dels menús va dels 33 als 35 euros.

A més, en el marc d'aquestes jornades, que es realitzen coincidint amb el VIII Tapatour del Llagostí de Vinaròs, s'han organitzat també diverses visites guiades a la subhasta de peix, al port i al mercat municipal (27 de juliol i 24 d'agost) , així com al santuari de la Misericòrdia, a les oliveres mil·lenàries i al poblat iber (17 d'agost).

Un altre dels esdeveniments destacats dins d'aquesta programació, ha assenyalat Fontanet, serà, com ja és tradicional, la Festa del Llagostí, prevista per al proper 10 d'agost. Les persones interessades a participar en qualsevol d'aquestes activitats, ja poden trobar el llibret informatiu a la Tourist Info local o a les xarxes socials.

"Com a novetat, el llibret s'ha editat aquest any en tres idiomes: valencià, castellà i francès, per facilitar la difusió d'aquesta informació als turistes francòfons, els quals representen un percentatge important de les visites que rebem en aquesta època de l'any", ha destacat el regidor. Els restaurants participants en aquesta edició, ha recordat, són: el Bergantín, La Isla, Miramar, Nou Parada, Rafel Lo Cristalero, Hotel Teruel i Vinya D'Alòs.

L'alcalde Enric Pla també ha estat present en la presentació de les jornades i ha acabat convidant tant a locals com a visitants a participar d'aquesta proposta per poder degustar i gaudir del producte ambaixador per excel·lència de la gastronomia vinarossenca: el nostre llagostí.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.