Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Alcalà-Alcossebre ja poden operar a l'aeroport de Castelló, després de les gestions de  l'Ajuntament

Alcalà-Alcossebre ja poden operar a l'aeroport de Castelló, després de les gestions de l'Ajuntament

La Generalitat Valenciana rectifica i el DOCV publica avui la nova resolució que autoritza els taxis d'Alcalà-Alcossebre, Coves de Vinromà i la Vall d'Alba que inicialment no es contemplaven

Els taxis d'Alcalà-Alcossebre ja poden operar des d'avui a l'aeroport de Castelló, en publicar-en el DOCV la nova resolució signada pel director general d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat en la qual s'autoritza als titulars de taxis de Alcalá- Alcossebre, Coves de Vinromà i la Vall d'Alba perquè puguen prendre servei a l'aeroport. La Generalitat Valenciana va publicar una resolució el passat mes d'abril en què únicament s'autoritzava als taxis de Torreblanca, Cabanes, Orpesa i la Pobla Tornesa que queda així rectificada.

L'Alcalde Francisco Juan ha assenyalat que “el que és important és que l’autorització ha arribat a temps per a la temporada d’estiu” i ha recordat que "en els últims tres mesos, s'ha fet un important treball al consistori, instant la Generalitat a que posés solució al greuge comparatiu que patien els nostres taxistes, es va presentar un recurs d'alçada de la resolució i ens vam desplaçar a la Conselleria per obtindre el compromís de desbloquejar la situació, com finalment s'ha aconseguit ". “Alcalà-Alcossebre és un dels principals destinacions per als que parteixen o es dirigeixen a l'aeroport de Castelló, per la qual cosa aquesta mesura no s'aconsegueix únicament afavorir als nostres taxistes sinó també als nostres veïns i visitants", ha conclòs.

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ja havia sol·licitat fins en quatre ocasions i per escrit diferents reunions des de l'any 2015 per aconseguir que els taxis de la localitat pogueren operar lliurement a l'aeroport. Després de la publicació de la resolució que deixava fora a la localitat, el consistori va mostrar el seu suport als taxistes locals per aconseguir modificar la situació. A més, el ple va aprovar una declaració institucional el maig passat instant a la Generalitat Valenciana a revisar la resolució i que els taxistes del municipi pogueren operar.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.