Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
La Platja Nord de Peníscola es reobre al bany

La Platja Nord de Peníscola es reobre al bany

Les analítiques de l'aigua remeses a l'Ajuntament sobre les mostres analitzades en el dia d'ahir, per part de la Direcció general de l'Aigua de la Generalitat Valenciana, conclouen que la Platja Nord és apta per al bany.
Els resultats demostren que l'alteració dels paràmetres biològics identificada en l'analítica realitzada el dia 11 de juliol eren passatgers i, tal com ja es preveia, de curta durada.
El Servei de Planificació de Recursos Hidràulics i Qualitat de les Aigües ha autoritzat a la reobertura de la Platja Nord al bany aquest mateix matí.
Tal com es va realitzar el dimecres, l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha convocat a l'Òrgan Gestor de Platges per comunicar la reobertura i activat el dispositiu per procedir a la mateixa.

Per a més informació sobre els comunicats anteriors:

http://www.peniscola.org/ver/3/Noticias.html

Documentació complementària disponible a la web municipal sobre analítiques i informes:

http://www.peniscola.org/ver/9610/Estado-del-agua-2017.html

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.