Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Turisme Vinaròs llança una nova edició del Concurs de Fotografia Turística de Vinaròs en Instagram

Turisme Vinaròs llança una nova edició del Concurs de Fotografia Turística de Vinaròs en Instagram

Entre el 15 de juliol i el 10 de setembre es podrà participar per poder guanyar un dels dos caps de setmana gastronòmics que hi ha en joc

Entre el 15 de juliol i el 10 de setembre els usuaris interessats podran participar en el VI Concurs de Fotografia Turística de Vinaròs que organitza la Regidoria de Turisme de la localitat i que, en aquesta ocasió, es portarà a terme a Instagram. El concurs està obert a tota persona major de 18 anys amb un compte en aquesta xarxa social de fotografia i un perfil públic. La temàtica del concurs és "Assaboreix Vinaròs" i el que es busca és que els participants capten aquells llocs o moments a la localitat que consideren més atractius per donar a conèixer Vinaròs als seus visitants.

Per intentar aconseguir un dels dos premis que s'oferiran, cada participant haurà de ser seguidor del compte d'Instagram @turismevinaròs, fer una foto dins el terme municipal relacionada amb la temàtica descrita i pujar-la amb ubicació i els hashtag #saboreavinaròs i #Vinaròs. Opcionalment també poden incloure mencions a @turismevinaros @turismodecastellon i a @comunitat_valenciana.

Finalitzat el termini del concurs, un jurat especialitzat en Fotografia i Turisme seleccionarà quatre fotografies finalistes i, a partir de l'1 d'octubre, després de la publicació de les imatges a les xarxes socials, els seguidors de Turisme Vinaròs podran també votar la seua foto preferida. El 18 d'octubre es donaran a conèixer les imatges guanyadores d'un cap de setmana gastronòmic a l'Hotel Teruel de Vinaròs i d'un cap de setmana a l'Hotel Meridional de Guardamar del Segura, a Alacant, localitat agermanada gastronòmicament amb Vinaròs.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.