Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Detenen a una persona a Benicarló per falsificació documental i delictes contra la seguretat vial

Detenen a una persona a Benicarló per falsificació documental i delictes contra la seguretat vial

Suposadament participava en una carrera de vehicles de gamma alta

Amb motiu dels serveis que la Guàrdia Civil de Castelló té establerts per al control de les carreteres de la província, agents del Subsector de Tràfic de la Guàrdia Civil de Castelló van procedir a donar l'aturada a un vehicle que circulava a gran velocitat en la carretera N-232 a l'altura de Benicarló. Aquest vehicle suposadament participava en una carrera de vehicles d'alta gamma que recorre diversos paises d'Europa.

En requerir-li la documentació a l'ocupant d'aquest vehicle, els agents van sospitar que el seu permís de conducció pogués ser fals. Realitzades les gestions pertinents, els agents van corroborar la falsedat d'aquest document. Per tot això, els guàrdies civils van procedir a la detenció d'aquesta persona com a suposat autor dels delictes de de falsificació de document públic i un altre delicte contra la seguretat vial.”

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.