Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
L'IVACE concedeix 365.112 euros per a la modernització del Polígon Industrial El Collet de Benicarló

L'IVACE concedeix 365.112 euros per a la modernització del Polígon Industrial El Collet de Benicarló

L'ajuda subvenciona en un 100% el projecte presentat per l'Ajuntament de millora de l'eficiència energètica i la senyalització

L'ajuda de 365.112,51 euros que l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha concedit per a la millora, modernització i dotació d'infraestructures per al Polígon Industrial El Collet permetrà subvencionar en un 100% el projecte presentat per l'Ajuntament de millora de l'eficiència energètica i la senyalització.

L'Ajuntament ha aconseguit aquesta subvenció a través de les ajudes convocades pel IVACE amb l'objectiu d'activar les àrees empresarials, des del punt de vista de les millores viàries i paisatgístiques, mediambientals i relacionades amb la mobilitat sostenible i la seguretat.
Així, aquest import econòmic es destinarà a millorar l'enllumenat públic del polígon mitjançant mesures d'eficiència energètica. També es milloraran la identificació dels carrers i la señalistica que regula el tràfic. Finalment, s'instal·laran en diversos punts del polígon càmeres de televisió connectades amb la Policia Local per controlar la via pública i millorar la seguretat.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, responsable del Departament d'Urbanisme, s'ha mostrat molt satisfeta per la concessió d'unes ajudes que, ha assegurat, «repercutiran de manera molt positiva en les empreses que estan instal·lades al polígon i també en les quals es vulguin instal·lar en un futur».

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.