Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

express
Alcalà-Alcossebre contractarà dos joves amb formació en Turisme

Alcalà-Alcossebre contractarà dos joves amb formació en Turisme

La contractació es dura a terme mitjançant el programa Avalem Joves de la Generalitat

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre contractarà dos joves amb formació en l'àmbit turístic, dins el programa Avalem Joves posat en marxa a través del SERVEF. El consistori va sol·licitar un ajut per valor de 35.308,80 euros que s'ha concedit en la seua totalitat i que permetrà ampliar el personal de la Regidoria de Turisme, en tasques administratives i de promoció del municipi. Els destinataris de l'ajuda han de tenir la condició de beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil i comptar amb la titulació de llicenciat o diplomat, grau universitari o tècnic en formació professional reglada. El procés de selecció i contractacions es realitzen a través del SERVEF.

La regidora de Turisme, Alejandra Roca, ha assenyalat que "cada vegada són més les gestions i tràmits que han de fer-se en el departament de Turisme en qüestions com tramitació d'ajuts, certificacions, etc. per la qual cosa serà molt interessant comptar amb dues persones més especialitzades en Turisme "i destacava que" a través de programes d'aquest tipus, afavorim que joves titulats puguen integrar-se al mercat laboral i adquirisquen experiència en l'àmbit de l'administració pública".

Aquests contractes se sumen a les beques de formació de Turisme, convocades per l'Ajuntament, i que han suposat la contractació de tres estudiants que realitzen les seves funcions en les Oficines de Turisme d'Alcalà i Alcossebre durant períodes de 3 i 4 mesos.

 

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.